Çin’deki Varlıklı Yatırımcılar Satıştan Yana Değil

Varlıklı yatırımcıların sayısı gün geçtikçe daha fazla artış eğilimi gösterse bile, yatırımcıların büyük bölümü az düzeyde servete sahip. 1 milyon dolar ve üzerinde kripto para servetine sahip olan yatırımcı sayısının az olmasının nedeni genel servet ile doğru orantılı iken, son dönemde piyasadan Çinli yatırımcıların çıkmaya başladığı haberleri de gündemden düşmüyor.

Bu bazı yatırımcılarda korkuya sebep olurken, Çinli varlıklı yatırımcılar ise ellerinde mevcut olan Bitcoin ve kripto para birimlerini satmak istemediklerini, salgınla Bitcoin fiyatının yakından alakası olmasa bile piyasanın bu durumdan etkilendiğine dikkat çekmekteler.

Kripto para birimi satın almak isteyen Çinli yatırımcıların sayısı artarken, ülkedeki 3 milyondan daha çok kripto para birimi yatırımcı sayısının bu dönemde azalması ancak varlıklı yatırımcı sayısında azalma olmaması bekleniyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!