Çin’den Tepki Çekecek Karar: Hong Kong Bize Bağlansın

İngiltere tarafından Çin’e verilen ancak son dönemde bağımsızlık ve bağlanma tartışmaları yaşamaya devam eden Hong Kong, özellikle kısa süredir çok ciddi corona virüsü sorunları yaşayan Çinle ilişkilerini yeniden gözden geçiriyor. Ancak Çin yönetiminin baskısı dolayısı ile Hong Kong vatandaşları sokakları bırakmazken, milyonlarca insan sokaklarda sloganlar eşliğinde yürümeye devam ediyorlar.

Bunun yanında özellikle bugün %99’dan daha fazla oranda vekillerin Hong Kong’un Çin’e bağlanması yönünde oy vermelerinden sonra yatırımcılar bölgede sorunlar yaşanabilecek olduğu gerekçesini göstererek Bitcoin almaya başladılar.

Milyonlarca Hong Konglu, bankalara el konmayacağını düşünüyor olsa bile sorunlar yaşanabileceği gerekçesine bağlı olarak az da olsa Bitcoin almanın doğru bir karar olabileceği düşüncesine girdiler.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!