Çin’den Yeni Blockchain Hamlesi

Bir süre önce başlayan ve bir süredir devam eden corona virüsü tartışmalarının gölgesinde hareket eden Pekin yönetiminden yeni bir hamle daha geldi. Blockchain Servis Ağı (BSN) adı verilen yeni bir ağ kurarak ülkedeki Blockchain teknolojisi projelerinden şirketlerin daha hızlı ve daha kolay bir şekilde yararlanabilmesine imkan tanıyan Pekin yönetimi bu ağın 25 Nisan’da açılacağını duyurdu.

Yapılan açıklamada ağ üzerinden şirketlerin Blockchain projelerini inceleyebilecek ve bu projeleri kullanabilecek oldukları açıklandı. Ancak bu ağa erişim için ne gerektiği, nasıl kullanılacağı ve herhangi bir bedel ödenip ödenmeyeceği gibi soru işaretleri henüz kesin ve net olarak yanıt bulmadı.

ABD ve diğer ülkelerde Blockchain çalışmaları hızla devam ederken, Çin bu konuda lider olmayı sürdürüyor ve yakın gelecekte de liderliği kaptırmayacak gibi görünüyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!