CNBC’ye Konuşan Bobby Lee Bitcoin (BTC) Hedefini Açıkladı ve Uyardı! “Kış Gelecek”

Kripto para borsası BTCC’nin kurucu ortağı ve eski CEO’su Bobby Lee, CNBC’de Squawk Box Asia programına katıldı ve Bitcoin ile ile ilgili açıklamalar da bulundu.

Hali hazırda kripto para cüzdanı Ballet’ın genel müdürlüğü görevinde bulunan Lee “Bitcoin boğa piyasası döngüleri her dört yılda bir geliyor ve bu büyük bir olay. Bu yaz 100.000$’ın üzerine çıkabileceğimizi düşünüyorum.” dedi.

Önceki boğa koşusu modellemelerinden hareketle 2021 yılına 30.000$ seviyelerinden giren Bitcoin’in yıl sonuna kadar buradan 10x yaparak 300.000$’a ulaşabileceğini aktaran Lee; “tarihin tekerrür edip etmeyeceğinden emin değilim hep birlikte göreceğiz” dedi.

Boğa koşusunun ardından “Bitcoin kışı” gelecek diye uyaran Lee, “Bitcoin hedeflerine ulaştıktan sonra biraz düşebilir ve bu da balonu patlatabilir.” diye ekledi.

Bitcoin kışının iki ila üç yıl sürebileceğini düşünen Lee, yatırımcıları “Bitcoin’in zirve noktadan %80 ila %90 oranında düşebileceğinin her zaman farkında olmalıyız.” diye uyardı.

Lee’ye göre Bitcoin her ne kadar çok değişken olsa da kazancı bu riske göre ayarlandı.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!