Coinbase, Binance’te Listeli Altcoini Listeleyeceğini Açıkladı! Fiyat Tepki Veriyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Sui Network (SUI) altcoin’ini platformunda listeleyeceğini duyurdu.

Sui Network, geliştiricilere göre dijital varlık sahipliğini hızlı, özel, güvenli ve herkes için erişilebilir kılmak üzere tasarlanmış, türünün ilk örneği olan bir Layer 1 blok zinciri ve akıllı sözleşme platformudur.

Coinbase’in blog gönderisine göre, kullanıcılar artık SUI tokenlerini Coinbase hesaplarına aktarabilirler, ancak bu varlığı diğer ağlar üzerinden göndermemelidirler, aksi takdirde fonları kaybolabilir. Likidite koşullarının karşılanması halinde alım satım 18 Mayıs 2023 tarihinde TSİ 19:00’da veya sonrasında başlayacak. Bu varlığın yeterli arzı sağlandığında, Coinbase’in SUI-USD işlem çiftlerinde alım satım aşamalı olarak başlatılacaktır.

Borsa, SUI tokeninin bazı ülkelerde satın alınabilir olmayacağını da belirtti.

Duyurunun ardından SUI fiyatında yaşanan yükselişi gösteren grafik.

Coinbase, SUI için Deneysel etiketi ile destek ekleyecek, bu da varlığın yeni olduğu ve sınırlı bilgiye sahip olduğu anlamına geliyor. Kullanıcılar bu varlıkla işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalı ve daha yüksek volatilite ve daha düşük likiditeye hazırlıklı olmalıdır.

Sui Network’ün Move programlama diline dayanan nesne merkezli modeli, paralel yürütme, saniyenin altında kesinlik ve zengin zincir içi varlıklar sağlıyor. Yerel tokenı SUI, ağ ücretleri, yönetişim ve staking için kullanılıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!