Coinbase Bu İki Altcoini Listeleme Niyetini Açıkladı: Fiyatta Hareketlilik Yaşandı!

Kripto para borsası Coinbase, piyasalarda düşüş eğilimini sürdürürken ticareti yapılabilir altcoinlerin listeleme yol haritasına iki yeni ekleme yaptı.

Coinbase’in Yol Haritasına Eklediği Altcoinlerin Fiyatında Hareketlilik Var

ABD merkezli borsa, Twitter üzerinden yaptığı yeni bir duyuruda, Avalanche (AVAX) tabanlı BENQI (QI) ve Cosmos (ATOM) tabanlı Kava’yı (KAVA) yol haritasına eklediğini açıkladı.

BENQI, BENQI Liquid Staking ve BENQI Liquidity Market’ten oluşan merkeziyetsiz bir finans (DeFi) protokolüdür. QI, projenin yönetim ve uygulaması için kullanılan yerel tokenidir. Bu coin BENQI merkeziyetsiz otonom organizasyonu (DAO) tarafından yapılan teklifleri oylamak için gereklidir.

QI altcoin fiyatının Coinbase etkisi ile günlük değişimini gösteren grafik.

Bu yazının yazıldığı anlarda QI altcoini Coinbase haberlerinin etkisiyle, piyasanın düşmesine rağmen son 24 saatte yaklaşık %13 yükseldi. QI tokeni bu yazının yazıldığı anlarda 0.0073 dolardan işlem görüyor ve yaklaşık olarak 25 milyon dolar piyasa değeri var.

Kava, Cosmos Ağı üzerine kurulmuş merkeziyetsiz bir borç verme protokolüdür. Kava sistemi, platforma teminat olarak kripto yatırıldığında USDX stablecoin’ini basmak için Cosmos’u kullanıyor. Borç verme sistemini desteklemek için kripto yatıranlar, haftalık KAVA ödemeleri ile ödüllendiriliyor.

KAVA altcoin fiyatının Coinbase etkisi ile günlük değişimini gösteren grafik.

Coinbase, ayı piyasası boyunca listeleme yol haritasına hızla yeni altcoinler eklemeye devam etti. CEO Brian Armstrong, borsanın güvenlik ve yasallık gibi temel kriterleri karşıladıkları sürece platformunda mümkün olduğunca çok sayıda kripto varlık bulundurmayı hedeflediğini söyledi:

“Benim inancım, zaman içinde bu varlıklardan milyonlarca olacağı yönünde ve bu yüzden gelecekte her bir varlık eklediğimizde bunun haber olmamasını umuyorum.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!