Coinbase’den Gelen Ortaklık Haberi Bu Altcoini Yükselişe Geçirdi!

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase dün yaptığı duyurusunda, Optimism’in teknolojisinden yararlanarak Ethereum (ETH) katman 2 çözümü Base’i piyasaya sürdüğünü söyledi.

Base duyurusunun ardından Optimism (OP) yaklaşık %20 yükselirken , sonrasında bir miktar geri çekilme yaşadı. OP, son 24 saatte yaklaşık %10’luk bir artışla 3,06 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Coinbase Optimism ortaklığı sonrasında bir Web3 veri sağlayıcısı olan Covalent ile de ortaklık kurdu.

Twitter hesabından açıklama yapan Covalent, Coinbase tarafından oluşturulan yeni bir Etheruem katman 2 çözümü olan Base’in test ağı lansmanını desteklemek için Coinbase ile ortaklık yaptıklarını duyurdu.

40.000’den fazla geliştiriciden oluşan bir topluluk tarafından güvenilen bir platform olan ve 5.000’den fazla uygulama için veri sağlayan Covalent, Base’in test ağı için zincir içi veriler sağlayacak ve geliştirme aşamasının izlenmesinde aktif bir rol oynayacak.

Covalent’in Web3 veri platformu, Ethereum katman 2 çözümü olan Base aracılığıyla yeni bir veri havuzuna erişecek ve tüm verilerin genesis bloğundan alınmasını sağlayarak 80’den fazla desteklenen blok zincirini kapsayacak şekilde kapsamını genişletecek.

Covalent’in CEO’su Ganesh Swami açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bu işbirliği, en kapsamlı ve doğru verileri sağlama taahhüdümüzün bir kanıtıdır.

Tüm topluluğa fayda sağlayacak bu çığır açan projenin geliştirilmesinde kaynaklarımız ve uzmanlığımızla katkıda bulunmayı dört gözle bekliyoruz.”

Coinbase ortaklığından sonra Covalent’in tokeni CQT, %14 oranında yükseldi. CQT yazım esnasında 0,1436 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!