Güney Kore’de Mahkemeden CoinOne Kararı!

CoinOne isimli kripto para birimi borsasının Güney Kore’de bir kullanıcının 20.800 dolarlık parasının Bitcoin olarak hesabından çalınması ve geri ödeme yapılmaması üzerine yargıya başvurduğu ve yargı tarafından bu konuda kullanıcıya geri ödeme yapılmasına karar verildiği açıklandı. CoinOne tarafından yapılan açıklamada 20.800 dolar değerindeki paranın derhal geri ödenmesi ve bu konuda gerekli adımların atılmasının, ardından ise mahkemeye bilgi verilmesinin istendiği açıklandı.

CoinOne isimli kripto para birimi borsasının güvenlik konusunda gerekli önlemleri almadığı ve bu sebeple de kripto para birimi kullanılarak kullanıcının hesabının ihlal edildiğine karar verildi. Mahkeme kararında CoinOne’ın gerekli önlemleri almadığı ve limitlerin aşıldığı konusunda uyarıda bulunurken, 20.800 doların çok kısa süre içerisinde kullanıcıya geri ödenmesine hükmetti.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!