Covid-19 Testi İçin Bitcoin İle Ödeme Kabul Edilecek!

Bitcoin ve diğer kripto paralara artan ilgi devam ederken 2021 yılının başından itibaren dünya çapındaki büyük ve kurumsal şirketler Bitcoin’i ödeme aracı olarak kabul etmeye başladı.

Florida merkezli bir sağlık hizmetleri şirketi olan Progressive Care, COVID-19 hızlı test kiti için Bitcoin (BTC) ödemelerini kabul etmeye başladığını duyurdu.

Progressive Care’nin CEO’su ve Başkanı Alan Jay Weisberg, pandemi ile birlikte nakit kullanımının azalması nedeniyle ülkeye gelen yabancı turistlerin ihtiyaçlarının karşılanabilmesine yönelik karar alındığını belirterek sözlerine şunları da ekledi:

“Bitcoin ile ödeme yapmayı tercih edenlere hızlı COVID-19 test çözümleri hizmetlerimizi genişletmek istiyoruz. Bu ülkemize yurt dışından gelen turistler için mükemmel bir alternatif. Bitcoin sahiplerini COVID-19 test ihtiyaçları için kliniklerimize  davet etmekten mutluluk duyuyoruz”.

 

COVID-19 Hızlı Testi, Progressive Care’in yan kuruluşu olan PharmcoRx tarafından sunuluyor. PharmcoRx, 2018 yılında eczane hizmetleri alanında kripto ödeme seçeneği sunan ilk eczane olma özelliğine sahip.

Bu karar, bu hafta Miami’de gerçekleşen dünyanın en büyük Bitcoin konferansı olan Bitcoin 2021 öncesinde alındı. Şirket bu konferansla birlikte Pharmco’nun ana pazarına 50.000’den fazla ziyaretçi çekeceğini düşünüyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!