COVID-19 Yardımları Kripto Paralara Yatırılmadı

ABD’den Türkiye’ye kadar tüm dünyada COVID-19 nedeniyle çok sayıda ülke vatandaşlarına ekonomik yardımlarda bulundu, çünkü bulunmaları gerekiyordu. En az yardımın yapıldığı ülkeler ile en fazla yardımın yapıldığı ülkeler bu dönemde çok güzel bir şekilde ortaya çıkarken birçok ülke bu dönemde milyarlarca dolar harcama yapmak zorunda kaldı.

COVID-19 yardımlarını alan insanların bir bölümü kripto para birimlerine yatırım yaparken ve bu parayı “havadan gelen para” olarak görürken, özellikle çok sayıda insanın kripto paralara yatırım yapmadığı yönünde son dönemde detaylar ortaya çıkmaya başladı.

ABD merkezli yatırımcıların özellikle COVID-19 yardımı olan 1.200 dolarlık nakdi ödemeyi dolar olarak tuttukları ve daha çok bu parayı kötü günler için kenarda tutmaya devam ettikleri belirtildi. Çok sayıda kişi parayı altın ve dolar olarak tutmayı tercih ettiklerini belirtti.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!