Crypto.com Kripto Para Borsası Açıldı

Hong Kong son dönemde olayların bir türlü dinmediği ve sürekli yeni olayların yaşanmaya devam ettiği bir bölge. Özellikle polis şiddetinin son dönemde daha da fazla dozunun artmış olması ülke vatandaşlarının tepkisine sebep olurken beraberinde birçok Hong Kong vatandaşı da kripto para yatırımı yaparak ülkelerinde kendilerini ne ekonomik, ne de can ve mal güvenliği açısından güvende görmediklerinden yakınıyor. Mevcut yönetimin Çin’e karşı kendilerini koruyamadığı için sokaklara akın eden ve kilometrelerce zincirler oluşturan Hong Konglular bu dönemde yaşadıklarından dolayı paralarını da yerel Hong Kong Doları yerine kripto para birimi Bitcoin’e yatırmayı uygun görüyorlar.

Hatta öyle ki kripto para yatırımlarının ülkede yerel olarak ödeme için kullanılmasını desteklemeye başlayanlar bile var. Bankalardaki paralarını çekip kripto paralara yatırmaya yeltenenlerin olduğu ülkede bir yeni adım da Crypto.com tarafından geldi.

Crypto.com, bir süredir sıradaki adım olarak beklettikleri kripto para birimi borsalarının açıldığını ve popüler kripto para birimlerinin alım ve satışlarına başlandığını açıkladı.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!