DeFi’ye Yeni Kurumsal Kan! SEBA Bank, AAVE’ye Katıldı!

Kripto para piyasaları sert bir düşüş trendinde olsa da, arka planda yeni ortaklıklar  ve yeni anlaşmalar yapılmaya devam ediyor.

Dijital finans ile geleneksel finans arasında köprü görevi gören SEBA Bank, merkeziyetsiz borç verme platformu olan AAVE’de “whitelister” olan ilk lisanslı banka oldu.

Aave’nin kurucusu sosyal medyada yaptığı duyuruda, yapılan oylama sonucu AAVE yönetiminin, SEBA Bank’ın whitelister olma talebinin kabul ettiğini duyurdu.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“SEBA, dijital ve geleneksel varlıklar arasında kesintisiz ve güvenli bir köprü sağlayan lisanslı ve denetlenen bir İsviçre Bankasıdır.

SEBA’nın müşterilerinin DeFİ’ye olan ilgisi önemli ölçüde arttı.

Bir İsviçre dijital varlık bankası olarak, SEBA’nın bu yatırımcılara Aave Arc’ta yeni likiditeler arasında köprü kurmak için ihtiyaç duydukları esnek ve tamamen düzenlenmiş ortamı sağlamak için ideal bir konumda olduğuna inanıyoruz.

Kurumsal yatırımcıların DeFi alanındaki yeni fırsatlara erişim talebinin artmasıyla SEBA, merkezi olmayan finansla ilgili bir dizi ürün ve hizmet geliştirerek DeFi’yi stratejisinin merkezine yerleştirdi.

SEBA, Aave Arc’ın kara para aklamayla mücadele (AML) ve çeşitli ülkelerde terörizmin finansmanı (CFT) ile mücadele düzenlemelerine tabi olması nedeniyle, kurumsal talebe yanıt verecek en iyi seçenek olduğunu düşünüyor.”

 

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!