Denizler; Big Eyes Coin, Solana ve Ethereum ile Kurtuluyor!

BIG, Okyanusa 1,5 Milyon Dolar Bağışladı

Sorumluluk Reddi: Bu içerik sponsorlu bir makaledir. Bitcoinsistemi.com yukarıdaki bilgilerden veya yazıda bahsi geçen herhangi bir ürün veya hizmetten doğabilecek zarar veya olumsuzluklardan sorumlu değildir. Bitcoinsistemi.com okuyuculara yazıda adı geçen firma hakkında bireysel araştırma yapmalarını tavsiye eder ve tüm sorumluluğun kişiye ait olduğunu hatırlatır.

Şimdiye kadar muhtemelen en iyi kripto ön satış parası Big Eyes Coin’i (BIG) duymuşsunuzdur.

BIG, Dogecoin ve Shiba Inu gibi halihazırda kurulmuş olanlardan bazıları için rekabet sunmasıyla bilinen başka bir sevimli meme parasıdır.

Madeni para, %200 bonus başlatma kodundan kullanıcı yönetimine ve yeni ganimet kutusuna kadar sayısız fayda başlattı ve vaat etti. Ancak BIG’in tüm yatırımlarının %5’ini hayır kurumu cüzdanına ayırdığını biliyor muydunuz?

Madeni para, diğerlerinin yanı sıra su yaşamını kirlilikten ve zararlı balıkçılıktan korumayı amaçlayan hayır kurumlarına düzenli olarak bağış yapma sözü verdi. Şimdiye kadar toplanan 29 milyon dolarlık yatırımla bu, okyanuslarımızı korumak için yapılan yaklaşık 1,5 milyon dolarlık bağış anlamına geliyor!

Ayrıca, okyanus koruma alanlarına yardım eden hayır kurumlarına bağışlanan fonların %5’ine ek olarak, ACT International’a 1000 $ bağışta bulunduklarını da belirtmek gerekir. Bu aynı zamanda şiddet, savaş ve doğal afetler gibi farklı trajik olayların etkisinden muzdarip çocukları destekleyen bir kuruluş olan Luna Charity olarak da bilinir.

Blockchain Teknolojisiyle Uygulanan Yeni Anlaşma

Solana ve Ethereum gibi Blockchain teknolojileri, finans dünyasının ötesine geçebilir. Bu ağlar ayrıca açık denizlerde yasa dışı balıkçılığı ve suç teşkil eden davranışları izleyebilir. Şimdiye kadar birçok kuruluş bir dizi etik ilkeyi uygulamak için mücadele etti, ancak bunları denetlemek son derece zor oldu. Bunun nedeni, uluslararası sularda balıkçıları yöneten yasaların bulunmamasıdır.

Ne de olsa, düzenlemek neredeyse imkansız hale geldi. Bu, hükümetin kimin yaptığı ve ne kadar aldığı konusunda hiçbir kontrolü olmadığı anlamına gelir. Ayrıca yasa dışı ve düzenlenmemiş balıkçılığın yılda yaklaşık 23,5 milyar dolar kazandığına inanıyorlar! Yani ciddi bir problem.

Bazı ülkeler, Pasifik’te ton balığı avcılığını veya Atlantik’te Grönland ile Avrupa arasındaki balık stoklarını düzenleyen kurallar gibi, yüksek suların bölümleri için özel düzenlemeler gruplandırmış ve müzakere etmiştir, ancak uzmanlar, mevcut düzensizliğin uluslararası sularda biyolojik çeşitliliği yönetmeyi çok zorlaştırdığını belirtmektedir. .

Kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olan Pew Charitable Trusts’ın açık denizler üst düzey yöneticisi Liz Karan, bu sistemden en çok küçük Pasifik ada ülkelerinin zarar gördüğünden bahsetti. Kiribati, Nauru ve Solomon Adaları gibi ülkelerin MEB’lerinin büyük ölçekli uluslararası balıkçı teknelerinin girmesi için boşluklar bıraktığını kaydetti.

Çözüm?

Bir koruma kuruluşu olan World Wide Fund for Pandas, hükümetin balıkçıların balıkları bir blockchain defterine yüklenen taranabilir bir kodla etiketlemesini zorunlu kılmasını öneriyor.

Bu şekilde işletmeler ve müşteriler, bir perakendecide satılan herhangi bir ton balığının kaynağını doğrulayabilir. Bu şeffaflık, tüketicilerin haksız yere avlanmaya katkıda bulunmaktan kaçınmasına olanak sağlayacaktır. Blockchain teknolojisinin bu yönetişim boşluklarını kapatma aracı olarak işlev görmesi mümkündür.

Presale Token Big Eyes Coin (BIG) Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin

Ön satış: https://buy.bigeyes.space/
Web sitesi: https://bigeyes.space/
Telgraf: https://t.me/BIGEYESOFFICIAL

Sorumluluk Reddi Beyanı: Bu içerik sponsorlu bir makaledir. Bitcoinsistemi.com, yukarıda yer alan bilgilerden veya yazıda adı geçen herhangi bir ürün ya da alınacak hizmetten doğabilecek hasar veya olumsuzluklardan sorumlu değildir. Bitcoinsistemi.com, yazıda adı geçen şirket ile ilgili okuyuculara bireysel olarak araştırma yapmalarını önermekte ve tüm sorumluluğun kişinin kendisinde olduğunu hatırlatmaktadır.