Dev Kripto Para Borsası, Ethereum’un (ETH) Shapella Güncellemesini Destekleyeceğini Duyurdu!

Kripto para borsası Binance, Ethereum’daki (ETH) bir sonraki büyük yükseltme olan Shapella için desteğini resmen duyurdu.

Kripto Para Borsası Binance, Ethereum (ETH) Shapella Yükseltmesini Bu Şartlarda Destekleyecek

En son verilere göre, bunun 12 Nisan tarihine karşılık gelen 194.048 blok zinciri evresinde gerçekleşmesi gerekiyor. Etkinlik, listesi Binance tarafından açıklanan borsa kurallarına uygun olarak gerçekleşecek.

Bu nedenle, yaklaşık yükseltme tarihinden yedi dakika önce, saat 10:20’de Binance, ERC-20 ağından hem ETH hem de diğer tokenların çekilmesini askıya alacaktır. Ancak bu tokenların alım satımı askıya alınmayacaktır.

ERC-20 kripto para birimlerinin yatırma ve çekme işlemlerinin yeniden açılması herhangi bir bildirimde bulunulmadan yapılacaktır. Binance’in Ethereum (ETH) ağındaki mevduatların minimum kilit açma sayısını mevcut 12 bloktan 64’e çıkarması özellikle önemlidir.

Ethereum, Şangay Ve Shapella

Shapella yükseltmesi, Shanghai ve Shapella adlı iki etkinliğin birleşmesinden oluşuyor. Her ikisi de Ethereum’un (ETH) stake edilmesinden serbest bırakılmasını içerir, tek fark katmanlardır.

Dolayısıyla Şangay yürütme katmanından (EL), Shapella ise mutabakat katmanından (CL) sorumludur. Shapella yaklaşırken, Ethereum Vakfı hata ödülünü iki katına çıkararak 500.000 dolara yükseltti.

Yükseltmenin tahmini 2.9 milyon ETH’yi serbest bırakacağı biliniyor. Ancak, tam olarak kaç tokenın stakingden çıkacağı ve bu milyonlara daha sonra ne olacağı büyük bir soru işareti olarak duruyor.

Son dönemdeki yükselişini sürdüren Ethereum (ETH) bu yazının yazıldığı sıralarda 1.815 dolar seviyelerinden işlem görüyordu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!