Dikkat: Yüzde 45.000 Yükselen Token’in Satışları Engelleniyor!

Netflix’in bütün dünyayı kasıp kavuran dizisi Squid Game’den esinlenerek piyasaya sürülen bir kripto para birimi, rekor yükseliş yakaladı. %45.000 gibi inanılmaz bir yükseliş elde eden ve bunu 1 aydan kısa sürede gerçekleştiren SQUID, ilginç bir şeye sahip gibi gözüküyor.

SQUID, Dolandırıcılık mı?

CoinMarketCap tarafından aktarılan bilgilere göre birçok kullanıcı PancakeSwap üzerinde SQUID satışı yapamadığını rapor etmekte. Binance Smart Chain tabanlı piyasaya sürülen kripto para birimi hakkında CoinMarketCap üzerinde bununla ilgili bir uyarı da yayınlandı.

CMC’nin aktardığı bilgilere göre şu an PancakeSwap, SQUID alıp satılabilecek tek yer ancak 5,71 dolarlık fiyata ve %45.000’lik artışa rağmen satış yapılamamakta.

Crypto Tyrion tarafından yapılan açıklamada da Telegram grubunun kapalı olması, kurucuların Linkedın üzerinde olmaması gibi şüphelerin kendisini bu kripto parayı almaktan vazgeçirdiği vurgulandı. Kapalı telegram grubu, discord grubu, bloklanan tweet yorumları, kurucuların LinkedIn üzerinde olmaması ve CNBC üzerinde yükseliş odaklı makale yayınlanması, kesinlikle dolandırıcılığa işaret etmekte.

Squid Game’in tokeninin whitepaper’ı üzerindeki yazım hataları ve bu iddiaların doğrulanmasının imkansız olması da dolandırıcılık ihtimalini arttırıyor. Kripto para yatırımcılarının şu an için bu olası sahte yükselişe aldanmaması ve yatırım yaparken çok dikkatli olması gerekmekte.

SQUID’in toplam piyasa değeri de kısa süre içerisinde 7 milyon doların üzerine çıktı ve bütün bunlar SQUID isimli bir oyun vaadi ile gerçekleşti.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!