DOGE Fiyatının Düşüşü, Kripto Para Piyasası İçin “Felaketi” Getirebilir mi?

Doge, Doge ve Doge… Şu an için bütün kripto para piyasası bir zamanlar şaka olarak piyasaya sürülen bu kripto parayı konuşmakta. Logosunu internetin en popüler köpek türlerinden olan Shiba Inu’dan alan Dogecoin, bu sayede Elon Musk gibi ünlü isimlerin de dikkatini çekmeyi başardı.

DOGE, Bütün Ralliyi Noktalayabilir

DOGE fiyatı Gemini kripto para borsasında listelendikten sonra 0,70 dolar seviyesine kadar çıkarak tüm zamanların rekorunu bir üst seviyeye taşıdı. DOGE, hiç bitmek bilmeyen yükselişine henüz son vermemiş olsa da bunun biteceğine dair beklenti artıyor.

Uzmanlar ise DOGE fiyatının düşüşe geçtiği anlarda bütün kripto para piyasasının rallisinin bitebileceğini ifade etmekte. Ünlü kripto para analisti MeanHash, aynı zamanda DOGE yatırımcısı olduğunu ancak DOGE’un bütün kripto para sektörünü mahvedebileceğini belirtti.

Analist, konu hakkında yaptığı açıklamada aslında DOGE’un şuan yaşadıklarının piyasanın yaşadıklarına çok uyumlu olduğunu ve DOGE’un kripto para ekosistemine olan güveni tamamen yerle bir ettiğini ima etti.

İnsanların bu tweeti atmasından sonra kendisini DOGE yatırımcısı olmamakla suçladığını da belirten analist, bunun yanlış olduğunu vurguladı. DOGE’un bütün sektörün rallisini bitireceğini düşünmesine rağmen DOGE alıp sattığını belirten MeanHash, düşüşe dair endişe verici bir açıklama yaptı.

Analistin tahminine göre DOGE’un yükselişi bittiğinde en büyük dördüncü kripto para biriminin yıkılma etkisi bütün sektörü beraberinde götürebilir.

Son günlerde ülkemizde de dahil olmak üzere tüm yönün DOGE’de olması, hatta bu yüzden diğer altcoinlerin beklenilen performansı göstermemesi DOGE’nin piyasayı ne denli domine ettiğini gözler önüne seriyor.

*Haber verme hakkı kapsamında paylaşılan bu haber herhangi bir yatırım ve finansal tavsiyesi niteliği taşımaz.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (4)