Dogecoin Milyoneri Bir Sonraki Altcoin Yatırımını Açıkladı!

Dogecoin yatırımıyla milyoner olmasıyla ünlenen Glauber Contessoto, bir sonraki yatırımını kripto para topluluğu ile paylaştı.

“Şu Anda Kripto Para Piyasasında En İlgi Çekici Şey Ecomi (OMI)”

Contessoto, kendi görüşüne göre “kripto para piyasasında şu anda en ilgi çekici şeyin” Ecomi (OMI) olduğunu düşündüğünü söyledi. Bu kripto para, VeVe NFT token ekosisteminin temelini oluşturuyor.

Dogecoin milyoneri, VeVe’nin Disney, Marvel, Universal ve hatta Cartoon Network’ün resmi lisanslı NFT’leri ile dolu olduğunu söyledi.

Buna ek olarak Contessoto, NFT’lerin bu yıl “patlama yaşayacağına” inandığını belirtti ve VeVe üzerindeki NFT’lerin resmi lisanslara sahip olmasıyla birlikte diğer NFT projelerine göre bir adım önde olacağına inandığını açıkladı.

VeVe Platformu Ağustos Ayında Marvel İle İşbirliğine Gitmişti

Ağustos ayında VeVe, Marvel ile işbirliğine gitmiş ve popüler süper kahraman Spider-Man’in 40 ila 400 dolar arasında değişen fiyatlara sahip NFT koleksiyonunu hayata geçirmişti.

Bu yazının yazıldığı anlarda Ecomi, son 24 saatte %0.3 değer kaybetti ve 0.004483 dolardan işlem görüyor.

Toplamda 745 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip olan altcoin dünyanın en büyük kripto paraları sıralamasında Coin Market Cap verilerine göre 213. sırada bulunuyor.

Bununla birlikte OMI, şimdiye kadar çıktığı en yüksek seviyeden ise %66 daha düşük bir seviyeden işlem görüyor. OMI geçtiğimiz yıl 19 Mart tarihinde 0.01338 dolara ulaşarak kendisine ait tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmıştı.

Altcoin projesi akıllı sözleşme ve merkeziyetsiz uygulamaları destekleyen bir Blockchain olan Gochain üzerinde çalışıyor. Gochain’in Ethereum Blockchain’i ile geriye dönük olarak tamamen uyumlu olduğu biliniyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!