Dogecoin’in Büyük Çaplı İşlemlerinde Son 24 Saatte Keskin Bir Artış Yaşandı: Kaynağı Ne?

IntoTheBlock verilerine göre Dogecoin balinaları son 24 saatte daha aktif hale geldi ve büyük kripto para işlemlerinin miktarı %111 arttı.

Dogecoin’in 100.000 Dolar Üstü İşlemleri Son 24 Saatte Yüzde 111 Arttı

Büyük işlemlerin aktivitesinin artması genel olarak kurumsal yatırımcıların ya da balinaların kripto para aldıkları ya da sattıkları anlamına geliyor. IntoTheBlock, verilerin 100.000 doların üstündeki transfer işlemlerini kapsadığını belirtti.

DOGE’un büyük işlemlerindeki artışı gösteren IntoTheBlock verileri.

Dogecoin fiyatı bu yazının yazıldığı anlarda CoinMarketCap verilerine göre 0.1311 dolardan işlem görüyor.

Bununla birlikte DOGE fiyatı 21 Mart’tan bu yana yaşadığı pozitif rallisinde 0.141 dolara kadar tırmanmayı başarmıştı.

DOGE İçin Son Günlerde Olumlu Haberler Geliyor

Kısa bir süre önce DOGE, Bitcoin of America kripto para ATM’lerinde kullanıma sunuldu ve bu DOGE için olumlu bir haber olarak değerlendirildi.

Amerikalılar artık 1.800’ün üzerindeki ATM’den DOGE alıp satabiliyor ve nakit para çekebiliyor. Bu haber yatırımcı duyarlılığını büyük oranda artırmıştı.

Buna ek olarak New York-Manhattan’da bulunan bir diş kliniği de yaptığı açıklamasında Dogecoin, Bitcoin ve Ethereum kabul etmeye başladığını duyurmuştu.

Bununla birlikte DOGE, bu yazının yazıldığı anlarda dünyanın en büyük kripto paraları listesinde 13. sırada yer alıyor. Kısa bir süre önce ise dünyanın en büyük meme coini Binance USD’nin (BUSD) toplam piyasa değerini geride bırakarak 12. sıraya yerleşmişti.

Bununla birlikte DOGE’un 2021 yılının Mayıs ayında ulaştığı 90 milyar dolarlık piyasa değerinden halen epey geride olduğunu da hatırlatmak gerekiyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!