Dünya Piyasaları Kaygılar Karşısında Normal Seyrediyor: Artışlar Korkuya Sürükledi

Başta ABD ekonomisi olmak üzere birçok ülkenin ekonomisinde son dönemde ciddi bir kaygı durumundan söz ediliyor. Amerikan Başkanı Donald Trump, ülkede yardımları kesecek olduğunu ve çalışmaya başlaması gerektiği konusunda Amerikan vatandaşlarını uyarırken, Donald Trump yönetimine tepkiler ise dinmiyor. Kanada, bugün Temmuz 21’e kadar ABD ile Kanada sınırından geçişlerin zorunlu olmadıkça ortak anlaşma sonucunda kapandığını açıkladı.

Çin yönetiminden yapılan açıklamalarda ülkede ‘acil durum’ ilan edildiği ve corona virüsün yeniden patlak verdiği birçok eyalet ve bölgenin karantinaya alındığı, özellikle başkent Pekin’in corona virüsü vakaları ile dolu olduğu açıklandı. WHO tarafından Çin’e yönelik yapılan açıklamaların olumlu olması bugün bir kez daha tepki çekerken, corona virüsünün kripto para birimlerini olmasa bile döviz kuru ve diğer alanlarda birçok değişim yarattığı bir gün oldu.

Petrol fiyatlarındaki dengesizlik sürerken, Bitcoin 9.500 dolarla kendisine yeni alıcılar arıyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!