Efsanevi Analist, Bitcoin (BTC) Hakkında Konuştu: İkinci Bahar Geldi mi?

Dünyanın en ünlü analistlerinden olan ve kendi indikatörünü bile geliştiren John Bollinger, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında da önemli bir tahminde bulundu. Bollinger, Bitcoin’in “ilk gerçek” hedefinin 50.000 dolar olduğunu vurgulayarak aslında fiyatın 50.000 dolara doğru ilerleyebileceğinin altını çizdi.

Bitcoin İçin Hedef Belli

Lider kripto para birimi hafta sonundan bu yana yükseliyor ve 34.000 dolardan hızlı bir şekilde 40.000 dolar üzerine çıktı. Bitcoin’in 41.000 dolar seviyesine ulaştığı da görülse de burada tutunamadı ve fiyat yeniden 40.000 dolar desteğine çekildi. Ünlü analist, BTC için ise 50.000 dolar hedefinin gelebileceğine inanıyor.

Bitcoin, mayıs ayında tarihinin en büyük düzeltmelerinden birisini yaşasa da 2021 yılının başından bu yana yüzde 41 değer kazanmış durumda. El Salvador’un Bitcoin açıklaması, Paul Tudor Jones’un Bitcoin yatırımı yaptığını belirtmesi ve MicroStrategy’nin devamlı olarak Bitcoin alması bunu etkileyen unsurlar arasında yer alıyor.

Bollinger ise bunlara değinmeden yaptığı yorumda, dip noktanın görüldüğünü belirtti. Fiyatın daha yükseğe çıkmak için uğraştığını vurgulayan Bollinger, böylesine bir dip seviyeye göre ilk hedefin ise 48.000 dolar ila 50.000 dolar arası olduğunu vurguladı.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!