Ekonomist isimden kripto para açıklaması

Ekonomist Tyler Cowen, kripto paraların gelecek birkaç yıl içerisinde fiyatının daha yükseklere çıkmasının an meselesi olabilecek olduğunu açıkladı. Ekonomist Tyler Cowen, kripto paraların tıpkı DotCom benzeri bir sürece benzeyebilecek olduğunu ve hisse senetlerinin tarihi olarak çöktüğü yıllardan bugüne kadar geçen sürede hisse senetlerinde muazzam bir patlama yaşandığını açıkladı. Henüz daha kripto para sahiplerinin sayısının az olması ve eski yıllara benzer süreçlerin tekrar ediyor olmasının gelecekte geçmişte kalması ile birlikte fiyatın yükselmesinin önünde bir engel kalmayabilecek olduğu açıklamasında bulundu.

Neden yükselmiyor sorusu…

Bitcoin fiyatının neden yükselmediği konusunda açıklama yapmayan ekonomist, kripto paraların gelecek yıllarda fiyatının artış gösterebileceği açıklamasında bulundu. Bitcoin fiyatı son zamanlarda neden dengeli olduğu ve yükselmediği konusunda ortaya farklı farklı iddialar atılıyor. Bitcoin’i yükselmesini tetikleyebilecek olan hamlenin ise daha çok kripto paralar konusunda yatırımcıların ilgisi ve alakasının azalmaya doğru olduğu dönemde büyük yatırımcıların etkisi ile ortaya çıkabilecek olduğuna inanılmakta. Bitcoin’i yasaklayabilecek kararların alınması durumunda ise yükselmesinin önüne büyük bir engel konulmuş olabileceği değerlendirilmekte.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!