Elon Musk, Dogecoin (DOGE) İle İlgili Müjdeye “Göz Kırptı”!

Dünyanın en zengin insanı konumundaki Elon Musk, Dogecoin’e (DOGE) verdiği desteği bırakmıyor. 2021 yılında DOGE’un inanılmaz bir konuna ulaşmasını sağlayan ve top 5 içerisine kadar getiren Musk, şimdi ise bunu ilerletmeyi planlıyor. Musk, attığı son tweetinde önemli bir gelişmeye resmen göz kırptı.

Johnna Crider tarafından atılan tweete, Elon Musk’tan yanıt geldi. Musk, DOGE’un Tesla ürünlerinin satın alınması için kullanılabileceğini kısa süre önce açıklamıştı.

Şimdi ise Crider’in fikri bunu bir adım öteye taşımayı içeriyor. Crider, DOGE’un sadece Tesla mağazalarından ürün almak için değil, aynı zamanda SpaceX mağazalarından ürün almak ve Starlink ödemesi yapmak için de kullanılabileceğini öne sürdü.

Elon Musk ise bu öneriye göz kırparak yanıt verdi. Bu da aslında Musk’ın çok yakında bombayı patlatabileceği anlamına geliyor.

Starlink, Musk’ın bütün dünyaya internet sunmayı planladığı projesinin adı. Uydu üzerinden internet bağlantısı kuran Musk, şimdiden 2.000 fonksiyonel uyduya ulaştı ve satışlar başladı.

ABD’de aktif olarak kullanılan ürün aylık 99 dolarlık fiyata sahip. Donanım için ise 499 dolar gerekiyor. Starlink yüksek hızlı uydu interneti ile dünyada ciddi bir kullanıma ulaşabilir. Elon Musk’ın bunun için DOGE ödemesini kabul etmesi ise kesinlikle popülerlik açısından birçok şeyi değiştirecektir.

DOGE, bu tweet ile herhangi bir hareketlilik yaşamadı ancak müjdenin paylaşılması durumu değiştirebilir.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!