Elon Musk Dogecoin Ve Bitcoin’de Zirveye Yerleşti!

Tesla CEO’su Elon Musk’ın başta Dogecoin (DOGE) olmak üzere kripto para birimleri üzerindeki etkisi bir hayli fazla.

Elon Musk yaptığı paylaşımlarla Dogecoin’i ve ilgili kripto parayı pumplayı çok iyi başarıyor.

Bu durum verilerle de teyit edildi. Kripto para piyasası sosyal istihbarat platformu LunarCrush yaptığı açıklamada Twitter’da son iki yılda en fazla etkileşime sahip olan kripto paralar ile ilgili paylaşımların Elon Musk tarafından yapıldığını söyledi.

LunarCrush, Elon Musk’ın Twitter paylaşımlarının çoğunluğunun Bitcoin (BTC) ve desteğini açıkça belirttiği popüler mem token Dogecoin ile ilgili olduğunu belirtti.

Platform, bu paylaşımlara Musk’ın insanların BTC ile Tesla satın alabileceğini açıkladığı gönderinin de dahil olduğunu söyledi.

Musk’ın her gönderisinin Twitter’da viral olduğunu belirten LunarCrush, ünlü ismin Twitter’da viral olabilecek olan bir sonraki gönderisinin de “Burnt Hair” isimli parfümü Dogecoin ile satın alınabileceğini söylediği paylaşımı olabileceğini tahmin ediyor.

Ayrıca Elon Musk’ın Twitter’a özel bir ilgisi bulunuyor. Zira Musk Twitter’ı almak için işlemlerine devam ediyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (2)