Elon Musk “Kripto Paraları Destekliyorum” Dedi, Bitcoin Hareketlendi!

Elon Musk’ın son günlerde Bitcoin konusunda yaptığı açıklamalar marketteki büyük düşüşün fitilini ateşlemişti. Birçok kripto para yatırımcısı Musk’a bu konuda hala öfkeli.

Bir Twitter kullanıcısı Elon Musk’a: “Kripto paralar yüzünden size kızan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusunu yöneltti.

Musk bu soruya, “Gerçek savaş fiat ve kripto arasındadır. Her şeyi hesaba kattığımda, ben ikincisini destekliyorum.” şeklinde yanıt verdi.

Musk’ın Bitcoin’e ve kripto paralara bakışı arasında fark var. Bitcoin’i birçok noktadan eleştiren Musk kripto paraları ise desteklemeye devam ediyor. Zira Tesla’nın Bitcoin’i kabul etmeyeceğini duyurduğu açıklamasında da çevre dostu kripto paraları araştırdıklarını ifade etmişti.

Musk’ın fiat para birimlerine karşı kripto paraların yanında olduğu söylemesinin ardından Bitcoin yeniden 38.000$’ın üzerine çıkmayı başararak 38800$’a kadar yükseldi.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (23)