Elon Musk’ı Yılın Adamı Seçtiler! O Dogecoin’i Anlatmaya Devam Etti!

2020 yılında ABD Başkanı Joe Biden’ı “yılın kişisi” olarak seçen TIME Dergisi, 2021 yılında ise dünyanın en zenginlerinden olan Elon Musk’ı seçti.

TIME Dergisi, Tesla ve SpaceX’in kurucusu olan Elon Musk ile ilgili olarak “Musk, bir ömrü kendisinden nefret edenlere meydan okuyarak geçirdi. Şimdi öyle görünüyor ki, sonunda başarısını kanıtladı. 2021, Elon Musk’ın yılıydı” ifadelerini kullandı.

Dergi ayrıca Musk’ın dik başlı ve kimseye boyun eğmediğini belirterek Musk ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

“Dünyanın en zengin adamı ancak bir evi yok ve son zamanlarda servetini satıyor.

Uyduları yörüngeye fırlatıyor. Tek bir parmak hareketi ile borsayı yükseltiyor. Kendi üretimi olan benzin kullanmayan elektrikli ve otonom arabaları kullanıyor.O, gezegenimizi kurtarmayı ve bize yaşamamız için yeni bir gezegen bulmayı amaçlayan bir insandır.

Otomobil şirketi Tesla, gösterdiği başarı ile Musk’ı gelmiş geçmiş en zengin kişisi yaptı. Musk, robotlar, kripto para piyasası ve Wall Street gibi birçok alana hükmediyor.”

2021 yılında Dogecoin’e verdiği destek ve yaptığı paylaşımlar ile adından sıkça söz ettiren Musk, yaptığı röportajda Dogecoin’e desteğini sürdürdü.

Dogecoin’in işlemler açısından Bitcoin’den daha uygun olduğunu belirten ünlü milyarder, Dogecoin’in biraz enflasyonist olduğunu ancak onun da zamanla azaldığını söyledi.

“Bitcoin’in işlem hacmi düşük ancak işlem maliyeti yüksektir. Bitcoin bir değer deposu olarak uygun olsa da işlemler açısından uygun değildir.

Dogecoin ise insanları bir değer deposu biriktirmek yerine harcamaya teşvik eder.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!