Elon Musk’ın Son Tweeti Bile Dogecoin’e (DOGE) Yaramadı!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) yaşadığı düşüş ile 40.000 doların da altına sarktı.

BTC fiyatının bu düşüşü tahmin edilebileceği gibi diğer kripto para birimlerini de etki etti. Yaşanan bu düşüş Elon Musk’In tweetinin de etkisiz olmasına sebep oldu.

Elon Musk dün gece attığı gönderisinde Dogecoin (DOGE) ile ilgili bir göndermede bulundu. Ancak tahmin edilebileceği gibi bu pek bir işe yaramadı.

Musk, DOGE Paylaşımı İle Yükseliş Sağlayamadı

Dünyanın en zengin insanı olan ve son dönemde Twitter’ı satın alma ile ilgili girişimlerde bulunan Musk, Paskalya dolayısıyla bir fotoğraf paylaştı.

Musk’ın paylaştığı fotoğrafta yavruyken sahiplendiği köpeği FLOKI’nin bulunduğu görülüyor.

Tabii ki bunun yanında birçok paskalya yumurtasının da olduğunu görmek mümkün. Musk normalde DOGE ile ilgili bir şey paylaştığında DOGE, SHIB ve FLOKI fiyatları ciddi bir artış yakalardı ancak artık durum değişti.

Hem kripto para piyasasının sert düşüş yaşıyor olması hem de Musk’ın tweetlerinin etkisini kaybetmesi bunun en büyük sebebi gibi gözüküyor.

DOGE an itibarıyla %6, SHIB %6,6 ve FLOKI ise %5,3 düşüş yaşamış durumda.

Meme odaklı bu kripto para birimlerinin yaşadığı sert düşüş direkt olarak piyasa kaynaklı ve BTC’nin sert düşüşü bunun sebebi.

Musk’In tweetine rağmen bunun yerinden kıpırdamaması da düşüşün çok ciddi olduğunu gösteriyor. Buna ek olarak hafta sonu piyasadaki likidite eksikliği de durumu daha kötüleştirmekte.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!