Elon Musk’tan Önemli Dogecoin Sinyalleri: Yeni Platformunda DOGE mu Kullanılacak?

Twitter üzerinde ifade özgürlüğünün kısıtlandığını her fırsatta dile getiren Elon Musk’ın, yeni bir sosyal medya platformu kurması ve bu platformda Dogecoin’e de yer vermesi son derece olası.

Musk’ın Twitter’ın Yerine Geçecek Sosyal Medya Platformunun Logosu DOGE Olabilir

İfade özgürlüğünün demokrasiler için gerekli olduğunu söyleyen Elon Musk, takipçilerine Twitter üzerinde ifade özgürlüğü prensibine uyulup uyulmadığı hakkında ne düşündüklerini sordu. Konuyla ilgili bir anket başlatan Musk, takipçilerinden ankette oylarını dikkatli kullanmalarını çünkü anketin sonucunun önemli olacağını söyledi.

Elon Musk ayrıca Twitter üzerinde sadece botlar ve kripto para dolandırıcıları için ifade özgürlüğü kurallarının uygulandığını iddia etti.

Ankette yaklaşık olarak %70 Twitter’da ifade özgürlüğü kurallarına uyulmadığı yönünde sonuç çıktı.

Anket sonucunun ardından takipçilerine ne yapılması gerektiğini soran Musk, Twitter’ı satın alabileceğinin ya da yeni bir platform kurabileceğinin sinyalini verdi. Yeni platformun logosunun DOGE olması önerisinde bulunan takipçisine ise olumlu cevap verdi.

Buna ek olarak Elon Musk, yeni sosyal medya platformunun açık kaynaklı bir algoritmaya sahip olacağına ve ifade özgürlüğü prensibi üzerinde kurulacağına dair ipuçlarını açıkladı.

Elon Musk Yeni Platformunda Dogecoin Bahşişi Uygulamasını Başlatabilir

Yeni platform hakkındaki önerilere cevap vermeyi sürdüren Musk, Twitter’da halihazırda bulunan Bitcoin ve Ethereum bahşişi özelliğine benzer bir şekilde, oluşturacakları yeni sosyal medya ağında bahşiş verilmesi için Dogecoin kullanılması önerisine de yeşil ışık yaktı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!