Eski Kraken CEO’su Kripto Düzenlemesini Eleştirdi!

Kripto para borsası Kraken’ın kurucusu Jesse Powell son zamanlarda ABD’de devlet kurumlarının sektör üzerinde uyguladığı baskıdan çok rahatsız.

Powell, Twitter hesabından yaptığı son paylaşımda eleştirinin ötesine giderek Amerikan hükümetinin kasıtlı olarak kötü niyet gösterdiğini iddia etti.

Kraken kurucusu ABD hükümetinin yaptığı hamleler için bir teori oluşturdu. Powell’a göre kanun yapıcılar bile isteye kriptoda kötü niyetli kişilerin avantaj elde etmesi için regülasyon yapıyor. Kripto fenomeni bu söyleminin sebebini ise 3 ana madde ile açıkladı:

  1. Kripto ekosistemindeki sermayeyi yok etmek
  2. İnsanları mağdur ederek kriptonun benimsenmesini durdurmak
  3. İyi projelere yaptırım uygulamak için zemin oluşturmak

Kraken kurucusu Jesse Powell ve Custodia Bank yöneticisi Caitlin Long, daha önce verdikleri bir röportajda yetkilileri kripto dolandırıcılığı konusunda uyardıklarını belirtti. Ancak iki isime göre hükümet bu konuyu göz ardı etti.

Cardano Kurucusu Hoskinson Teoriyi Onayladı!

Cardano (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, Kraken kurucusunun teorisini retweet ederek bu senaryoyu onayladı.

“Dürüst olmam gerekirse bu teoriye inanmaya başladım. İflas eden bir çok şirket hakkında aylar önce ortaya atılan uyarılar vardı.”

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!