Ethereum Balinaları Yarım Milyar Dolardan Fazla Bu Altcoinlerden Tutuyor!

Kripto para sektörü gelişmeye ve genişlemeye devam ediyor. Bu bağlamda Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi büyük ve köklü kripto paralardan başka binlerce kripto para bulunuyor.

Başlangıçta şaka olarak çıkarılan ve uzun süredir kripto para sektörünün gündeminde yer alan popüler mem tokenleri Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) yatırımcıların odağında bulunuyor.

DOGE ve SHIB dışında popüler olmaya başlayan ShibDoge (SHIBDOGE) yatırımcıların olduğu kadar balinaların da dikkatini çekmiş durumda.

Balinaların kripto para işlemlerini takip eden WhaleStats tarafından yakın bir tarihte paylaşılan verilere göre, ShibDoge toplam 685 milyon dolarlık miktarla ilk 1000 Ethereum (ETH) balinası arasında en çok tutulan kripto para oldu.

Balinaların ikinci gözdesi ise SHIB oldu. ETH balinaları elinde 622 milyon dolar değerinde SHIB tutuyor.

ShibDoge Nedir?

ShibDoge, 2021 yılının Aralık ayında Peter isimli bir kişi tarafından oluşturuldu.

Peter isimli şahıs, yayınladığı blog gönderisinde popüler mem tokenleri Dogecoin ve Shiba Inu yatırımcılarının ölümcül düşmanlar haline dönüştüğünü gördüğünü ve sonrasında ShibDoge’yi (SHIBDOGE) üretmeye karar verdiğini belirtti.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!