Ethereum (ETH) 2020’de Nasıl Bir Tablo Sergileyecek? İşte Ünlü Analistlerin Yorumları

An itibarıyla 132 dolardan işlem gören ETH, ikinci en büyük kripto değer olmasına rağmen 2019’da genel olarak 300 doların altında işlem gördü ve Ocak 2018’deki müthiş yükselişini mumla arattı. Öyle ki birçok önemli habere ve gelişmeye imza atan Ethereum’un beklenen ivmeyi gösterememesine rağmen CryptoWolf adlı analistin ETH hakkında son derece olumlu bir bakış açısına sahip olması şaşırttı.

Attığı tweetle 2020’nin Ethereum yılı olacağını dile getiren CryptoWolf, ETH’nin yeni yılda önemli bir ivmeyle yükselişe geçeceğine inandığını belirtti.

Bir tahmin de ünlü kripto yorumcusu Crypto Michaël’dan geldi:

Analiste göre ETH 2020’nin başlarında büyük patlama yaşayabilir. Michaël, 2020 bütün kripto değerler için önemli başlangıçlara gebe şeklinde açıklamasına devam ederken analistin işaret ettiği grafiğe göre daha önceki düşüşleri takiben de ETH fiyatlarında artma yaşanmıştı. Buradan hareketle analist, 2020’de ETH’nin 360 doları göreceği yorumunda bulundu.

Özellikle son zamanda BTC hakimiyetinin yükselmesiyle altcoinler için olumlu konuşmaktan kaçınan analistler projesi kötü olan ve işe yaramaz olan birçok altcoinin 2020 ve bunu takip eden yıllarda tamamen yok olacağına inanıyor. Ancak ETH gibi sağlam kripto paralar her zaman piyasada kalmaya devam edecektir.

Öte yandan uzmanlar BTC hakimiyeti yüzde 40-45 seviyelerine inmeden altcoinler dolar karşısında değer kazansa bile BTC karşısında ciddi değerler kazanamaz şeklinde yorumlar yapıyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!