Ethereum (ETH) 40.000$ Olabilir Dedi, Tarih Verdi!

CNBC’ye konuşan kripto para platformu Abra’nın CEO’su Bill Barhydt, en büyük iki kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Kısa vadede Ethereum konusunda Bitcoin’e kıyasla daha iyimser olduğunu söyleyen Barhydt, Ethereum’un 40.000 dolar seviyesine çıkabileceğini düşünüyor.

Ethereum’da stakeing’in gelmesiyle birlikte “ETH tutmaya çalışan büyük bir insan akını” olacağına dikkat çeken Abra CEO’su, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Ethereum’un ağ etkisi, dünyanın bilgisayarları olabileceği fikrine dayanıyor. Stablecoinler, NFT’ler, DeFi ve şimdi oyun için kullanılıyor.

Bu bağlamda kısa vadede Ethereum için ağ etkileri, henüz yeni oynamaya başlayan kullanım durumları nedeniyle benim için daha fazla yükseliş gösteriyor.”

Bitcoin 250.000 Dolar’ı, Ethereum 40.000 Dolar’ı Görebilir!

Bitcoin’in Ethereum’dan daha farklı eğ etkisine sahip olduğunu belirten Bill Barhydt, BTC’nin sınırlı arzı ile ön plana çıktığını ifade etti.

“Bitcoin’i güçlendiren ağ etkisi, birilerine güven zorunluluğu olmayan, değiştirilemez ve durdurulamaz yapısı sayesinde yoluna devam ediyor.

Çin’in madencilik yasakları ve bazı olumsuz gelişmeler fiyat artışını bir dönem durdurdu ancak ben uzun vadede iyimserim.

Ben Bitcoin’in uzun vadede 250.000 dolara gideceğine inanıyorum.

Ethereum ise farklı ağ etkilerinden faydalanıyor. DeFi, NFT’ler ve stablecoinler’lerin kullanımı gibi… Ancak Ethereum konusunda Bitcoin’e göre kısa vadede daha olumlu bakıyorum.

Eğer gaz ve işlem ücretleri azalırsa kullanım alanları daha da artacaktır. Haziran veya Temmuz aylarında Ethereum, 30.000-40.000 dolar arasına çıkabilir.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!