Ethereum (ETH) Ağı Tabanlı Bu Altcoin Bir Haftada Yüzde 90 Arttı!

Kripto para piyasası 1 hafta içerisinde genel bir düşüş eğilimi içerisine girdi. Kripto para piyasasında yaşanan bu panik ise bazı spesifik altcoinleri hiçbir şekilde etkileyemedi. Özellikle Ethereum (ETH) ağındaki popüler bir altcoin bundan hiç etkilenmedi. Ethereum Name Service (ENS), kısa sürede ciddi bir yükseliş şansı yakaladı.

ENS, Rekora Gidiyor

ENS, 1 hafta içerisinde 14,20 dolar seviyelerinden 27,70 dolar seviyesine kadar yükselerek neredeyse %90 artış yakaladı. ENS aslında Ethereum ağındaki cüzdan adreslerinin kişiselleştirilmesini sağlamakta ve daha önce yaptığı büyük airdrop ile gündeme gelmişti. Proje kısa süre içerisinde ise yeni bir özellik duyurdu ve sadece 3 haneli ENS hizmetini açtı. Bu da kullanıcıların “007.ETH” gibi özel alan adlarını oluşturabilmesini sağladı. Bunların ENS ile alınması ise tabii ki ciddi bir hacim yaşattı.

OpenSea tarafından aktarılan verilere göre ise ENS satışları sadece 7 gün içerisinde %5.000 artış elde etti. Bu da yatırımcıların yeni ENS alan adlarını almak için adeta kapıştığını gösteriyor. Bunları daha sonra ise daha yüksek fiyattan satmak mümkün oluyor. Özellikle önemli markaların alan adlarının alınması büyük bir fırsat olarak görülmekte.

ENS buna ek olarak Nisan 2022’de yeni 163.000 ETH alan adı üretildiğini vurguladı. Bunun yanı sıra işlem ücretleri için 2.660 ETH ödenirken protokol toplamda 7,8 milyon dolar gelir elde etti.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!