“Ethereum Ocak Ayı Ortasına Kadar 240 Dolara Yükselebilir” – Güncel Ethereum Analizi

Ethereum'un Üretim Miktarına Sınır Getirilmesi Gündemde!

Kripto para piyasası son zamanlarda beklenenden daha kötü bir durum ile karşı karşıya kaldı ve çok sayıda insan Ethereum dahil birçok kripto para birimini elden çıkardı. Ancak tüm bunlar yaşanırken bazı yatırımcılar ise daha düşük fiyatlar olduğunu iddia ettikleri günümüz mevcut Ethereum fiyatı üzerinden uzun vadeli olarak Ethereum aldılar ve 10 yıl içerisinde yaşananların bundan 1 yıl veya 2 yıl içerisinde yaşanabilecek olduğunu ve rekor kırılacağını düşündüler.

Bugün için Ethereum güncel fiyatı 129 dolar olsa bile kısa vadede bir bu kadar daha fazla değer kazanması mümkün. Analistlere göre kısa vadede yani 20 gün içerisinde herhangi bir rekor beklentisi içerisinde olmamak gerekli ancak Ethereum için Ocak 2020’de beklentiler 240 doları bulabileceğine işaret ettiğinden yatırımcılarında bu konuda aklı oldukça fazla net olamıyor.

An itibarı ile güncel destek seviyeleri 123, 115 ve 100 dolar olurken direnç seviyeleri ise 130, 136 ve 146 dolar olarak karşımıza çıkıyor.

Eğer Ethereum fiyat göstergeleri etkisini mevcut bir şekilde koruyabilecek olursa Ethereum analistlerine göre düşüşler yerini yükselişe bırakabilir ve en düşük fiyat üzerinden Ethereum satın alan kripto para yatırımcıları bu dönemde yine orta vadede %100’e yakın bir kazanç elde edebilir.

Ancak unutulmamak gerekir ki en sonki düşüşler ve yükselişlerden çok olumsuz bir şekilde etkilenen altcoinler yüzde 68,6 olan BTC hakimiyeti karşısında eğer olası bir Bitcoin düşüşü olursa çok daha fazla değer kaybedebilirler. Bu dönemde altcoin yatırımı yaparken BTC fiyatlarını yakından izlemek oldukça önemli.

Bu kısa vadede Ethereum alarak parasını riske atan bazı yatırımcılar bakalım kazanç elde edebilecekler mi, yoksa edemeyecekler mi?

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!