Ethereum Ve XRP’nin Sıra Değişimine Dakikalar Kaldı!

Piyasanın en fazla yer değiştirmeye alışan ve bunu alışkanlık haline getiren kripto para birimleri hiç şüphesiz Ethereum Ve XRP’dir. Piyasa hacmi ve piyasa fiyatı değişikliklerinin en fazla yaşandığı bu 2 kripto para biriminin fiyatındaki değişiklikler birçok yatırımcının kripto para sahibi olup olmaması arasında kalmasına, bununla beraber kripto para piyasalarında belirli kararsızlıklar yaratmakta. Piyasa hacmi farkının 11 bin dolara kadar gerilemesi eğer XRP’nin piyasa hacmi artışı görmez ise 11 bin dolar artışla Ethereum’un sadece birkaç dakika içerisinde eski sırası olan 2. sıraya geçebileceğini gösteriyor.

XRP yükselebilir

Finans spekülatörlerinin XRP’nin 3. sıraya düşmesine izin vermeyebilecek oldukları ve milyonlarca dolar değerinde alımlar yaparak Ethereum’u 3. sırada bırakabilecek oldukları da göz önünde tutuluyor. Yatırımcıların alım ve satım işlemlerinin piyasada belirli bir etkisi varken, milyoner yatırımcıların ise piyasada oldukça fazla etkisi bulunuyor. Ethereum Ve XRP fiyat farkının yükselip düşmesi piyasada belirsizlik ortamı yaratabilirken, aynı zamanda yatırımcıların karar vermesini de hayli zorlaştırıyor ve karar verme aşamasında olan kişiler bile daha geç karar vermek zorunda kalabiliyorlar.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!