Ethereum’da Balina Hareketliliği? Neler Oluyor?

Hafta sonu düşüş yaşayan Bitcoin (BTC) ve altocinler yeni haftaya düşüşle başladı.
Bu düşüşlerin etkisi piyasası etkilerken balinalarda da hareketlilik başladı.

Bu bağlamda yaklaşık beş yıldır aktif olmayan iki büyük Ethereum (ETH) adresi kısa bir süre önce hareketlendi.

Uzun süredir aktif olmayan adreslerin bu dönemde tekrar aktif hale geldiğini belirten zincir üstü analiz platformu Lookonchain, iki büyük Ethereum adresinin uyandığını ve yaklaşık 27-28 milyon dolar değerinde 22.983 ETH’yi aktardığını söyledi.

ETH balinalarının sırasıyla 13.103,99 ETH ve 9.878 ETH olarak aktardığı belirtildi.

ETH balinalarının kim olduğu ve transferlerin neyle ilgili olduğunun belli olmadığını belirten Lookonchain, ayrıca, Ethereum’u hareket ettirenler sadece bu balina adresleri olmadığını söyledi.

Lookonchain ayrıca iflas eden büyük kripto para hedge fonu Three Arrows Capital’in (3AC) 19 Aralık’ta oldukça büyük miktarda ETH taşıdığını ifade etti.

Lookonchain’e göre 3AC, Binance’ten yaklaşık 2.38 milyon dolar değerinde 2.000 ETH çektiğini ve 3AC adresinin hala yaklaşık olarak 7.85 milyon dolar değerinde 6.595 ETH’ye sahip olduğunu da sözlerine ekledi.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!