Ethereum’un 2023’te Büyük Bir Patlama Yaşayacağını Belirten Analist, Önemli Alım Seviyelerini Açıkladı!

Popüler kripto para analisti Michaël van de Poppe yakın tarihli bir Youtube videosunda en büyük altcoin Ethereum’u (ETH) değerlendirdi.

2023 yılının başlarında ETH‘nin büyük bir patlama yaşayabileceğini söyleyen Poppe, Ethereum’un aylar içinde en az %6,5’lik bir artış görebileceğini ifade etti.

“Ethereum’da yukarı yönde büyük bir kırılma yaşadık.

1.187 dolarlık bu kırılmadan sonra yeniden test ve 1.249 dolara büyük bir hareket gördüğümüzü söyleyebiliriz.

Bu bağlamda, 1.263 dolar ile 1.280 dolar arasında büyük ihtimalle biraz daha dirençli kalacak ve kim bilir, yukarı veya aşağı yönde patlamaya başlamadan önce önümüzdeki dönemde bazı testler görebiliriz.”

Ethereum‘un büyük bir patlama yaşayabilmesi için geçmesi gereken seviyenin 1.330 dolar olduğunu belirten analist sözlerine şu şekilde devam etti:

“Önemli seviyeleri bu şekilde tanımlayabiliriz. Yukarı yönde kırılması gereken kritik seviye olarak 1.280 dolar var.

Destek için kritik alan ise 1.220 dolar civarındaki alandır. Bu da bizi 1.339 dolarlık yüksek aralığa veya muhtemelen yaklaşık 1.550 dolara ulaşmak için uzun pozisyonları sallamanıza neden olur.

Ve önümüzdeki aylarda 1.330 dolara ulaşırsak, muhtemelen 2023’ün ilk çeyreğin sonu çok büyük olacak. Ama bu tartışmaya açık ve sadece benim fikrim.”

Ethereum‘da tekrar zirveye doğru gittiğini veya bir kırılım olup olmayacağını anlamak için hacme bakmamız gerektiğini belirten Poppe, “Daha kısa zaman dilimlerini incelersek, yatay bir seyirde olduğumuzu söyleyebiliriz. Bu yüzden ETH’den pek bir şey çıkaramıyorum. Ve tekrar zirveye doğru gitmeye başlayacağımız bir yapıya sahip olacaksak, hacme bakmalısınız. Eğer durum böyle olacaksa, yani Ethereum zayıflık gösterecekse, kısa ve uzun vadeli pozisyonlarıma 1.220 ila 1.233 dolardan alım yapacağım.” dedi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!