eToro platformu kurucusu: Noel’de rekor görebiliriz

eToro platformu kurucusu Mati Greenspan, kripto paraların yılbaşında çok daha fazla artış gösterme ihtimali olduğunu açıkladı. Noel’de tarihi bir takım rekorlar görülebilecek olduğunu açıklayan eToro platformu kurucusu Mati Greenspan, Bitcoin fiyatının ‘Noel Baba Rallisi’ yapabileceğini ve kısa süre içerisinde rekor seviyeleri görebilecek konuma gelebileceği uyarısında bulundu. Bitcoin fiyatının henüz artmamış olması ve yıl sonuna 2 aydan az bir süre kalmasına rağmen mevcut fiyatını koruyor olması yatırımcıların aklında bir takım endişelere sebep olmuştu.

Bitcoin alımına yarayabilir

Bitcoin konusunda Noel’de rekor kırılması durumunda tarihi bir adım olabilecek olduğundan dolayı insanların daha fazla Bitcoin’e talep gösterebilecek oldukları belirtiliyor. Tek bir kötü yanı olarak ise rekor kırılacak günün 31 Ocak ve 1 Ocak gecesine denk gelmesi durumunda birçok insanın eğlence ve belirli yerlerde olabilecek olmalarından dolayı rekor fiyattayken satış yapamayabilecek oldukları, bazılarının ise bundan dolayı evden bile çıkmayabilecek olduğu düşünülüyor.

Yıl sonunda rekor kırılmaz ise 1 Ocak ve 30 Ocak ayında rekor kırılmasının daha fazla beklenti doğurabileceğine inanan bir kitle var.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!