Evini Satıp Bitcoin (BTC) ve Kripto Para Aldı! Zararını Görünce İntihar Etti!

Kripto para piyasalarına artan ilgi bazı olumsuzlukları da beraberinde getiriyor. Bu piyasaların aşırı riskli piyasalar olduğunu bilmeyen yatırımcılar tüm malvarlıkları ile yatırım yaparak olumsuz bir durumda bunalıma giriyor. Bu konuda İstanbul Kağıthane’den üzücü bir haber geldi.

İstanbul Kağıthane’de evini satarak tüm parasını kripto paralara yatıran 50 yaşındaki emlakçı Caner Ünal’ın zarar ettiği, borsadaki zararı görünce bu durumu kaldıramayarak ruhsatsız tabancasıyla intihar ettiği bildirildi.

Silah sesini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Ünal tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Ünal’ın evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi. Polis olay ile ilgili soruşturma başlatırken, intihar sırasında Ünal’ın yalnız olduğu tespit edildi.

Cumhuriyet Savcısının ve polisin incelemesinin ardından tabanca ve kovan muhafaza altın alındı. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (6)