Facebook Kripto Parası 4 Gün Sonra Geliyor!

Facebook kripto para biriminin 4 gün sonra detayları belli olacak. Facebook kendi kripto parasını ortaya çıkarmaya hazırlanırken, binlerce insan kripto para birimi projesinin nasıl olacağı konusunu merak ediyor. Facebook, kripto para projesi ile ilgili olarak henüz son adımlarını atmaya başlamış olsa da başarılı bir sonuç alıp almayacak olduğu merak ediliyor.

Sosyal medya devi kendi kripto para birimi projesi için bugüne kadar onlarca hatta belki de dolaylı yoldan binlerce insanın etkili çalışmaları sonucunda başarı elde etti. Facebook bu başarıyı elde edebilmek için binlerce dolar para harcamak zorunda kalmış olabilir.

Facebook 4 gün sonra GlobalCoin isimli yeni kripto parasını açıklayacak olsa da bu kripto paranın alım ve satım işlemleri, nasıl kullanılacak olduğu gibi konularda henüz belli bir açıklama yapılmış değil. Şirketin kripto para projesinin milyonlarca hatta milyarlarca dolar kazandırması beklenirken, resmi olarak Facebook’un bu konuda kripto para sektörüne yeni bir heyecan katabileceği iddia ediliyor. Facebook CEO’su tarafından yakında yeni bir açıklama yapılması beklenebilir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!