Finans Uzmanı Konuştu: Bitcoin’de 80.000 Dolar Öncesi Bu Seviyeye Gerileme Olacak

Kripto para piyasası son 7 gün içerisinde %20’den fazla değer kaybı yaşadı ve bunun ayı piyasasının geldiğinin kanıtı olup olmadığı henüz kesinleşmedi. Ünlü kripto para analisti ve Sublime Traders kurucusu Andrei Stanciulescu ise konu hakkında yaptığı açıklamada ayı piyasasının henüz gelmediğini ve bunun sadece boğa tuzağı olduğunu düşündüğünü belirtti.

Stanciulescu’ya göre Bitcoin fiyatı yakın vadede 15.000 dolara kadar gerileyecek olsa da bunda korkulacak bir şey yok.

Bitcoin İçin Hız Treni Vakti!

Ünlü isim, gerçekleştirdiği son röportajında Bitcoin’in birkaç ay daha düşüş yaşayabileceğinin altını çizdi. Şu an için BTC/USD grafiğinde 30.000 doların önemli olduğuna değinen analist, fiyatın bu desteği kaybettikten sonra kademeli olarak 15.000 dolara kadar çekileceğini vurguladı.

64.000 dolara kadar ulaşan BTC’nin 15.000 dolara kadar gerilemesi ise değerinin büyük bir kısmını kaybedeceği anlamına gelmekte. Ünlü analist buna rağmen yükselişin gecikmeyeceğini ve yıl bitmeden 80.000 dolar ile yeni bir rekor tazeleneceğini düşünüyor.

Bence yıl sonuna kadar eğer bu formasyonu hızlı tamamlayabilirsek, 80.000 dolara veya çok daha yükseklere çıkma şansımız bulunuyor.”

Bitcoin’in yeni bir rekor kırması ise genel olarak altcoinlerin de toparlanması anlamına geliyor. Temmuz ile Ağustos aylarında BNB, ADA ve ETH gibi önde gelen altcoinlerin önemli gelişmeleri bulunuyor ve analistin ifadeleri aslında hiç de mantıksız değil.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (13)