Ford Blockchain Patenti Alma Safhasında

Ford Blockchain

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden birisi olan Ford blockchain sektörüne adım atmak için patent aşamasına geçiş yaptı. Bildiğimiz gibi kısa bir zaman dilimi öncesinde BMW ve Mercedes gibi markalar blockchain sektörüne ciddi anlamda adım attı.

İşbirlikçi Yönetilen Birleştirme ve Geçiş (CMMP) sistemini kullanacak olan Ford, bu sistemi dünya genelinde kullanmaya başlayacak. Türkiye’de yine bu anlamda en ciddi şekilde kullanım alanı ortaya çıkıyor. Trafik sistemini daha rahat hale getirmek için özel bir token modeli üzerinde çalışılıyor.

Akıllı Trafik Teknolojileri Esas Hedef

ABD merkezli markalardan olan Ford, akıllı trafik teknolojilerinde yeni nesil bir token projesi ile adından söz ettiriyor. Dolayısı ile tam da bu noktada blockchain altyapısı için marka patent sürecine resmi olarak geçiş sağladı. Gerçekleştirilecek olan bu üretim ile birlikte Ford müşterilerine özellikle çok daha ciddi şekilde avantajlar sağlanıyor da diyebiliriz.

Ford şirketi, aynı zamanda trafiği izleyerek fedakarlık yapan, acele etmeyen ve kurallara uyan sürücülere de çok daha fazla token kazandıracak. Dolayısı ile ilerleyen süreçte çok ciddi anlamda avantajlı süreçler bizleri bekliyor gibi görünüyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!