FTX Borsasından “FUD Token” Uyarısı!

Geçtiğimiz yıl iflas eden kripto para borsası FTX, resmi Twitter hesabı üzerinden yatırımcıları uyardı.

FTX, Tron kurucusu Justin Sun destekli FTX borçlarını temsil eden FUD token ile hiç bir resmi bağlarının olmadığını bir kez daha yineledi. Yetkililer, borsa alacaklılarının bu tür tokenlara itibar etmemesi konusunda uyarı yaptı.

Tron kurucusu Justin Sun, FTX yetkililerinin uyarsına rağmen FUD tokenin “en iyi FTX borç varlığı” olduğuna dair paylaşım yaparak kripto para biriminin Huobi borsasında listelenmesine destek verdi.

Sun’ın desteğinin ardından Huobi borsasında yer alan FUD token ilk gününde anlık olarak 200$ sınırını gördü. Token ihraççısı DebtDAO, fiyattaki artışın ardından önlem olarak 18 milyon adet FUD’u dolaşımdan çıkarma kararı aldı.

Kripto yatırımıclarının büyük kısmı FUD tokena olumsuz yaklaşıyor. DebtDAO’nun herhangi bir internet sitesinin bulunmamasının yanısıra Twitter hesabı da pek aktif değil.

$FUD an itibariyle 17$ civarında işlem görüyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!