FTX Japonya’da Para Çekim İşlemleri Yeniden Başlıyor

Geçtiğimiz Kasım ayında iflas eden kripto para borsası FTX’in Japonya’da faaliyet gösteren yan kuruluşu FTX Japan para çekim işlemlerine devam edeceğini duyurdu.

Şirket yetkilileri yaptıkları açıklamada para çekim işlemleri için Liquid Japan adlı yan platformu kullanacaklarını belirtti. FTX, Liquid’i geçtiğimiz yıl satın almıştı.

Borsada parası olan Japon müşterilerin bakiyelerini onaylaması gerekiyor. FTX sözcüleri parasını geri almak isteyen müşterilerin mutlaka Liquid üzerinde bir hesap açmaları gerektiğini ekledi.

Batık kripto borsasının Japonya kuruluşu parası içeride kalan bütün kullanıcılarıyla iletişime geçti. Şirket, müşterilere para çekme prosedürüyle ilgili gerekli bilgilendirmeyi yaptı.

FTX Japan borsasındaki çekim işlemlerinin yarın Liquid üzerinden yeniden başlaması bekleniyor. Yetkililer son olarak işlem yoğunluğu nedeniyle muhtemel gecikmelerin olabileceğini vurguladı.

FTX Japonya, ana borsanın Kasım 2022’de Alamenda Research ile birlikte iflas etmesinin ardından para çekim işlemlerini duraklattı. Platformun tamamen kapanması konusunda baskı oluşsa da FTX Japan yetkilileri süreci Mart 2023’e kadar uzatmayı başardı.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!