Glassnode Bitcoin’deki Son Yükselişi İnceledi! Boğa Döngüsüne Girdik Mi?

Zincir üstü verileri inceleyen veri analiz şirket Glassnode güncel Bitcoin raporunu yayınladı.

Raporda ABD’deki düzenleyici baskıya rağmen Bitcoin’in 25.000$’a kadar tırmandığına ve döngüyü değiştirecek yeni bir aşamaya ulaşmış olabileceğine dikkat çekildi.

Raporda uzun ve kısa vadeli yatırımcıların transfer hacimlerinin dikkate değer ölçüde azaldığı ve BTC’nin 15.500$’lık dip bölgesinde pek çok yatırımcının markete teslim olarak tarihi yüksek seviyelerde zararlarını realize ettiği vurgulandı.

Raporda 20.000$ seviyesinin altında birikim yapan yatırımcıların 25.000$ seviyesinde karlarını realize ettiği belirtilirken, diğer kısa vadeli Bitcoin yatırımcılarının fiyattaki yükselişe rağmen coinlerini borsaya göndermemeyi tercih ettiğine ve 6 aydır hareket etmeyen cüzdanların uyku haline devam ettiği vurgulandı.

Bitcoin’deki pek çok verinin incelendiği raporda şu ifadelere yer verildi:

“ABD’deki düzenleyici baskıya rağmen Bitcoin Haziran 2022’den bu yana en yüksek seviyesi olan 25.000$’ı geri kazandı. Bu piyasanın güçlü olduğunu gösterdi.

Zincir üzerindeki veriler yatırımcı davranışının değiştiğini ve bir dönüm noktasını temsil eden yeni bir döngüye işaret ediyor. “

Glassnode raporundaki daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!