Goldman Sachs: Bitcoin Yüzde 45 düşecek!

Goldman Sachs yönetiminin açıklamaları yatırımcıların büyük endişe ve panik yaşamasında etkili olacak. Dünyanın en büyüklerinden birisi olan ve her açıklaması ayrı bir değer ve ilgi taşıyan Goldman Sachs, kripto paralar arasında en fazla ilgi duyulan ve en fazla piyasa değerine sahip olan kripto para birimi Bitcoin‘in bu yılın 7 ayına oranla %45 oranında daha fazla düşüş yaşayacak olduğunu ve asla bir daha geri yüksek rekor seviyelerinin gelmeyecek olduğunu açıkladı.

Bitcoin fiyatında ciddi gerilemeler yaşanmasının beklenti dahilinde olduğunu belirten Goldman Sachs, %45 oranında Bitcoin fiyatında düşüş beklediklerini açıkladı.

Gerçekçi açıklamaları ile tanınıyor

Goldman Sachs her yaptığı açıklaması dünyanın ünlü yatırım fonları ve şirketler tarafından dikkatle takip edilerek, yapılan açıklamaların doğru olduğuna inanılıyor. Bugün yapılan Bitcoin açıklamaları ne kadar doğru olabilme ihtimalinde olsa da, yatırımcıların mevcut tüm yatırımlarının %45 oranında değer kaybetmesi durumunda kalıcı bir olumsuz algının ortaya çıkmasına ve daha büyük çöküşlerin olabilecek olduğuna inanış hakim. Yatırımcılar bu yıl içerisinde en az %25 oranında kar elde etmeyi hedeflemiş durumdalar.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!