Goldman Sachs’ın Hamlesi Sonrası CNBC: “Wall Street’de Bitcoin (BTC) Çağı Başladı!”

CNBC’nin haberine göre ABD’li dev banka Goldman Sachs kendi kripto para ticaret ekibini oluşturdu.

Goldman Sachs’ın ortaklarından Rajesh Venkataramani tarafından kaleme alınan paylaşımda, kripto para ticareti ekibinin küresel para birimleri ve gelişmekte olan piyasalar işinin bir parçası olacağı belirtildi.

Venkataramani Goldman’ın yeni ekibini duyururken şu ifadeleri kullandı:

“Müşterilerimiz için kripto para birimi riskini yöneten merkezi bir masamız olacak. Bu masada görev alacak kripto para birimi ticaret ekibini duyurmaktan memnuniyet duyuyorum. Kripto para ticaret ekibi, bana rapor veren ulusal para birimleri ve gelişen piyasalar biriminin bir parçası olacak ve Mathew McDermott liderliğinde yönetilecek.”

Goldman Sachs kripto para birimleri ile ilgili faaliyetlerini hızlandırıyor. Banka müşterilerinin talebini karşılamak için Bitcoin pazarını genişleteceğini duyurduktan kısa süre sonra kripto para ticaret ekibini de tanıtmış oldu.

Oluşturulan kripto para masasının iki tür Bitcoin bağlantılı türevi başarıyla alıp sattığı belirtildi.

CNBC’i tarafından duyurulan haberde “Goldman Sachs Wall Street’teki kripto para birimi ticareti çağını resmen başlattı.” ifadesinin kullanılması dikkat çekti.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!