Google’da Bitcoin Aramalarında Artış

Kripto para birimlerinde yaşanan değer kaybı sonrasında vatandaşlar Google.com’da Bitcoin aramasını 2 kat daha fazla artırdılar. Giderek daha fazla yatırımcı ellerindeki Bitcoin’lerin daha çok değer kaybedip kaybetmeyecek olduğunu merak ederken, bir tarafta ise bazı yatırımcılar ellerindeki varlıkların ne zaman tekrar eski fiyat seviyelerine geri dönecek olduğunu merak ediyor.

Bitcoin’i yükseltecek olan yeterli sebepler piyasada bulunmazken, balinaların bu dönemde özellikle ellerindeki varlıklarının neredeyse büyük bir bölümünü satmış olabileceği tahmin edilmekte.

Kesin olmamakla birlikte 2 kat daha fazla artan Google aramalarının Bitcoin yatırımcılarının bu dönemde kararsız kaldığı ve sığınacak yeni bir liman aradıkları şeklinde de yorumlandığı olabiliyor.

Bitcoin aramaları çok büyük düşüş veya yükselişler durumunda hemen artışa geçerken, bu aramalar genelde fiyat ve haberleri kontrol etmek için yapılıyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!