GTA 6, Bitcoin ve Kripto Para Ödülleri İle Gelebilir!

Dünyanın en büyük video oyunu üreticilerinden olan Rockstar Games’in Grand Theft Auto serisinin en günceli, kripto para yatırımcılarını sevindirecek bir özellik ile beraber gelebilir. Grand Theft Auto 6 hakkında henüz çok fazla detay bilinmiyor olsa da 3 Haziran tarihli bir tweet ile beraber bunun kripto para ödüllerine sahip olacağı vurgulandı.

GTA 6’ya Oyun İçi Kripto Para Ödülleri Geliyor

Oyunlarla ilgili önemli sızıntıları paylaşması ile tanınan ve ünlenen Tom Henderson, oyun içerisinde farklı kripto para ödülleri olacağını duyurdu. Görevleri tamamlayan kişilere oyun içerisindeki para veya itibari para yerine kripto para verilebileceğini duyduğunu belirten Henderson, bunun sektör için büyük bir fırsat olduğunu düşünüyor.

Henderson, oyunda verilen kripto paraların adının “Bitcoin” olmayacağını ancak oyunda görevleri tamamlayanlara kripto para verileceğini duyduğunu vurguladı. Oyuna borsa opsiyonunun da geri döneceğini belirten Henderson, aslında oyunu oynayanların yatırım yapma konusunda tecrübe edinebileceğini de ima etti. GTA 6’nın bunu doğru uygulaması durumunda söz konusu durumun sektör için büyük bir gelişme olduğunu belirten Henderson, oldukça haklı.

Ünlü isim bunun devamında yaptığı açıklamada ise söz konusu kripto paraların oyun içi kripto para olduğunu vurguladı. Yani oyun içerisinde kazanılan kripto paralar sadece oyun içerisinde harcanabilecek. Bunun sektör için olan önemi ise yeni nesillerin kripto paralar hakkında eğitilmesi olarak ifade edilebilir. Kripto para ile yetişen bir neslin ilerleyen yıllarda Bitcoin ve diğer kripto paralara dolandırıcılık gözüyle bakması, düşük bir ihtimale sahip.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!