Güney Kore Devlet Başkanı: Blockchain Ülkemize Para Kazandırabilir, Düzenlenmesi Gerek!

Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-In, Blockchain teknolojisi hakkında yaptığı açıklamada ülke ekonomisine Blockchain teknolojisinin belirli bir takım katkılarının olacağını ve bu katkıları daha fazla arttırabilmek için kendilerinin Blockchain teknolojisini düzenlemeleri gerektiğini açıkladı. Blockchain teknolojisi düzenlemelerinin son derece önemli olduğunu açıklayan Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-In, bu konuda hükümetin atacak olduğu her bir adımın önemine değinirken, beraberinde Blockchain teknolojisi hakkında yapılması gereken düzenlemeler ile ilgili açıklama yapmadı.

Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-In Blockchain düzenlemeleri hakkında düzenlemelere çok hayati derecede baktıklarını ve bu düzenlemeler konusunda hükümetin atacak olduğu adımların öneminin ülke ekonomisi için çok fazla etkisinin olacağını açıkladı. Blockchain konusunda Güney Kore bugüne kadar yeni adımlar atan ülkeler arasında bulunuyor ve adı sürekli olarak yeni Blockchain projeleri ile anılıyor.

Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-In, kripto paralar konusunda ise basına herhangi bir açıklama yapmazken, Blockchain’i hayati derece önemli görüyor olması ülkedeki şirketlerin daha fazla yatırım alması ve yatırım yapılmasına bir fırsat yaratabilir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!