Hong Kong’tan XRP, Arbitrum (ARB) ve Dokuz Altcoin İçin Kötü Haber!

Kripto para merkezi olma yolunda önemli adımlar atan Hong Kong‘ta olumlu gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Çinli gazeteci Wu Blockchain yaptığı paylaşımda Hong Kong Sanal Varlık Derecelendirme Kuruluşu HKVAC‘ın, 19 Ocak’ta yürürlüğe girecek endeks ayarlama sonuçlarını açıkladığını belirtti.

Endeks ayarlama sonuçlarına göre, HKVAC Küresel Büyük Kripto Para Endeksi, bazı altcoinleri eklerken bazılarını da listeden çıkardı.

Eklenen altcoinlerin Internet Computer (ICP), Near Protokol (NEAR), Optimisim (OP), Injective (INJ) ve Immutable (IMX) olduğu belirtilirken Filecoin (FIL), Maker Dao (MKR), TUSD, BUSD ve HBAR‘ın endeks listesinden çıkarıldığı ifade edildi.

Aynı şekilde HKVAC Büyük Kripto Para Endeksi de ICP, NEAR, OP, INJ ve IMX’i listeye eklerken MKR, Lido Dao (LDO), MNT, QNT ve Arbitrum’u (ARB) çıkardı.

HKVAC Küresel İlk 5 Endeks’te XRP yerine Solana (SOL) eklenirken, İlk 10 Endeks’ten de Tron (TRX) çıkarılarak, yerine Avalanche (AVAX) eklendi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (2)